lunes, 30 de abril de 2007

WIKI

LA WIKI ÉS UNA ENCICLOPÈDIA INTERACTIVA QUE ES DESENVOLUPA DE MANERA COL·LECTIVA PER UN GRUP D'USUARIS. AQUESTA FERRAMENTA, POT SER EDITADA PER QUALSEVOL USUARI. PERMET OBTINDRE INFORMACIÓ DE MOLTS TEMES, ENCARA QUE LA INFORMACIÓ HA DE SER CONTRASTADA.

La aportació a Wikipèdia ha sigut sobre el joc de rol. Aquest joc, al contrari que pensa molta gent, no és un element amb el qual els joves matenen a la gent a seguir una aventura imaginària (vore noticia de ministeri), en moltes universitats hi ha clubs de rol i els que participen quasi sempre són molt tranquils, és una forma de escapar-se de la vida real, com una peli però interpretada per tu i els teus companys. Que no us tire arrere el fet que diga que qui juga normalment són els llestos, ja que no és discrimina a ningú i tampoc fan falta molts coneixements per a jugar.

2 comentarios:

Rosana dijo...

Hola! Som dues mestres d'infantil i ens sembla que és important que es tracte el tema de la poesia que, actualment està poc valorada i no es treballa molt a l'aula.
En aquest weblog podem trobar enllaços interessants per a treballar aquesta qüestió com a mestres.
Encara que alguna imatge ens facilitaria la lectura, els colors i el dissenys general ens ha resultat agradable.
Esperem que aquest weblog continue actualizant-se!
Un salut!
Kyra Salcedo i Rosana Pérez

Anónimo dijo...

Estimada amiga:
Considere que treballar amb Wikipedia te un risc i es el de creure's tot el que diga ja que la informació que s'aporta no sempre és veraç. Si tenim precaució en aquesta limitació, endavant.
No tot el que circula per Internet és veritat